Tomasz Smoczyk - obecnie Executive Chef w Pałac Sulisław. Nagrodzony nagrodą w 2023 roku przez Poland 100 Best Restaurants za KRZEWIENIE SZTUKI KULINARNEJ. W przeszłości, Executive Chef wielokrotnie nagradzanej, krakowskiej restauracji Trzy Gęsi - Restauracja Tematyczna
Tomasz Smoczyk to osobistość doskonale znana w europejskim świecie kulinarnym. Juror konkursów krajowych i międzynarodowych, konsultant, trener. Nagrodzony dyplomami za zasługi
*Disciples Escoffier Professional
*NIP World Master Chef - Istruttore Tecnico NIPfood,
*Medal of Merit w: The World Master Chefs Society - za całokształt osiągnięć kulinarnych,
*Certifikat oraz medal Francuskiego Cesarza szefów kuchni Augusto Escoffier'a . Należy do prestiżowego grona członków stowarzyszenia Augusto Escoffier International.
Maicol Guazzini - uznany włoski Szef Kuchni, laureat wielu prestiżowych konkursów kulinarnych w Polsce oraz zwycięzca niemieckiego konkursu Next Chef w Berlinie. Dziś sam zasiada w jury renomowanych wydarzeń kulinarnych w Polsce, dzieląc się swoim doświadczeniem i wiedzą z młodszymi pokoleniami kucharzy.
Swoje umiejętności doskonalił w najlepszych włoskich restauracjach, wyróżnionych dwiema i trzema gwiazdkami Michelin. Miał zaszczyt gotować dla tak wybitnych osobistości jak prezydent Barack Obama, Lenny Kravitz, Sting, Elton John i wielu innych.
W 2020 roku prowadzona przez niego restauracja Vistamare w Rosignano Solvay została