Obiadokolacja w piątek:
Zupa:
Krem pomidorowy, bazyliowa grzanka
Danie główne:
Dorsz w sosie holenderskim , ziemniak maślany, warzywa korzenne
Deser:
Szarlotka pałacowa / sos z liścia kafiru / kasztan prażony
Obiadokolacja w sobotę:
Zupa:
Zalewajka opolska
Danie główne:
Schab wolno gotowany / sos chrzanowy / szpinak / placki ziemniaczane
Deser:
Panna Cotta z musem owocowym i biszkoptem
Uroczyste śniadanie Wielkanocne:
Wielkanocny żur z białą kiełbasą
Pieczona biała kiełbasa
Jajka faszerowane różne smaki
Mięsa pieczone, pasztety, wędliny z pałacowej wędzarni
Bogaty wybór serów
Kolorowe świąteczne sałatki
Śledzie w trzech smakach
Świeże warzywa
Świeże owoce
Ćwikła, chrzan, sos tatarski, musztarda, pikle, pieczywo, masło
Słodkości z pałacowej cukierni babka wielkanocna, mazurek, rolada makowa, sernik z bakaliami
Obiadokolacja Wielkanocna:
Consome z kaczki / lane kluski pietruszkowe / warzywa korzenne
Pierś z kaczki , kopytka, truflowa oliwa, estragonowy sos, glazurowane buraki
Fondant czekoladowy / konfitura z wiśni