Przystawka I *
Carpaccio z jelenia / shimeji / truskawka w glazurze truflowej / młode liście sałaty / twardy ser
Pieczony kwiat z karczocha / mus cytrynowy / hiszpańska oliva / suszony pomidor z pudrem czarnej hiszpańskiej oliwki
Przystawka II *
Perliczka marynowana w azjatyckich przyprawach / veloute z karczocha / grzyby / dynia
Halibut / veloute z fenkuła / marynowane wodorosty
Danie główne *
Policzek cielęcy wolnogotowany 30 h w Barolo / demi glace Jack Daniels / burak z pudrem z hiszpańskiej truskawki
Polędwica z dorsza Skrei® / mus ziemniaczany z limonką / napar z selera naciowego infuzowany białym winem
Deser
Marcepanowe brownie / prażona pistacja / truskawka w cointreau
Kawa lub herbata
*/ Uprzejmie prosimy o dokonanie wyboru jednego z dwóch dań i przekazanie informacji do dnia 12.02.br. na adres: [email protected]
Zachęcamy do rezerwacji – ilość miejsc jest ograniczona.