⚜ Kolacja (serwis niemiecki) ⚜
Przystawka: ozorek wieprzowy alla Carpaccio, piklowany kalafior
Zupa: borowikowe cappuccino, kozi ser
Danie główne: zraz wołowy, kluski śląskie, glazurowane buraczki
⚜ Gorący bufet ⚜
zupa tajska z kurczakiem
policzki wieprzowe, rozmarynowy sos
dorsz na śródziemnomorskiej salsie
pieczony filet z kurczaka, sos porowo - pieczarkowy
wegetariańska lazania
pierogi z kaczką
ziemniaki pieczone z musztardą francuską
ryż, warzywa, ser Rubin
gnocchi, palone masło
pieczone warzywa korzeniowe, zioła
fasolka szparagowa, tarta bułka, masło
⚜ Zimny bufet ⚜
pałacowe wędzonki,pieczenie, rolady i pasztety
sałatka z pieczonych buraków, miodowo – balsamiczny sos, tofu
sałatka Gado Gado
sałatka hawajska w ananasie
sledzie w dwóch smakach
deska serów
wędzone ryby
wybór finger food
⚜Słodki bufet ⚜
Ciasta z pałacowej cukierni:rolada makowa, sernik z brzoskwiniami, krówka, pychotka
Słodkie verrines
⚜Live cooking ⚜
Świeży włoski makaron Tagliatelle serwowany z dojrzewającego 24 miesiące sera Bursztyn
⚜ Gorące danie po północy ⚜
Barszcz czerwony z krokietem